Over ons

“Herinneringssieraden gemaakt met hart en ziel..

..want wie je het meeste lief hebt, draag je liefst het dichtste bij je”.

Toen ik dat 5 jaar geleden hardop zei wist ik gelijk dat dit was wat ik wilde doen en dat mijn bedrijf ‘Ik draag je bij me’ zou gaan heten. Soms gebeuren dingen gewoon en valt alles ineens op zijn plek.

Hoe mooie dingen ontstaan         

Vanwege langdurige ziekte was ik helaas veel thuis en kon hierdoor destijds mijn eigen werk niet meer doen. Ik miste het contact met mensen enorm en ik bleef er naar verlangen om iets te kunnen betekenen voor mensen en om iets moois neer te zetten. Per toeval kwam ik in aanraking met edelsmeden, iets waarvan ik nooit gedacht had dat dat bij mij zou passen. Maar het bleek een schot in de roos, vanaf de eerste dag hield ik van dit prachtige vak. Zo ontstond het idee voor ‘Ik draag je bij me’. Want ik wilde niet zomaar sieraden maken, maar sieraden met een betekenis. Sieraden die een persoonlijk verhaal vertellen. Heel organisch groeide het bedrijf mee met mijn ontwikkeling binnen dit vak. En dat geldt gelukkig ook voor mijn gezondheid.

De kracht van de herinnering

Ik word heel gelukkig van het bijzondere contact wat ik met klanten mag hebben. Iedere herinnering is namelijk uniek, dat geldt ook voor iedere familieband en ieder liefdesverhaal. De liefde zie je terug in onze sieraden en daarom maken we de sieraden helemaal op maat naar wens. De kracht van de herinnering is bij ons leidend in het ontwerp van het sieraad, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Inmiddels werk ik met Sonja en samen komen we tot de mooiste ideeën en resultaten.

Klanten vanuit heel Nederland en inmiddels ook vanuit verschillende Europese landen weten ons daarom te vinden. En daar word ik nog steeds een beetje stil van.

Soms weet je pas wat je droom is, als je hem leeft.