HOE KIES IK DE JUISTE MAAT VOOR MIJN SIERAAD

 

 

Ketting

Onze kettingen hebben verschillende pasvormen. De meeste van onze complete sieraden met kettingen zijn verstelbaar tussen 40cm en 45cm. Wanneer je een losse ketting uitkiest dan kun je gebruik maken van het model met de maten en hoe ze vallen. Houd er rekening mee we bij het model zijn uitgegaan van een smal tot gemiddeld postuur.

 

Armband

Voor het kiezen van de juiste maat van de armband hoef je ons alleen de polsomtrek door te geven. De polsomtrek meet je strak op met een centimeter net achter de knobbels van je pols. Wij weten wat dan het beste voor jouw armband gekozen mag worden aangezien elke armband een andere pasvorm heeft.

 

 

Ring

Er zijn verschillende mogelijkheden om de ringmaat te bepalen. Je kunt hem ten eerste natuurlijk laten opmeten. Omdat je daar de ring niet koopt adviseren wij wel altijd om een vergoeding aan te bieden. Daarnaast zijn er verschillende manieren om zelf de maat op te meten, die zie je hier in het document.

Belangrijk: wij adviseren deze systemen bij voorkeur te gebruiken voor het inschatten van de maat en hiermee een pasring aan te vragen in die maat. Elk model ring heeft namelijk een andere pasvorm en dan is het goed om daar eerst een pasring van te proberen. Mocht je na het ontvangen van de pasring twijfelen, stuur gerust een foto met de ring om, dan kunnen wij meekijken of de maat kloppend is en advies geven. Onze ervaring leert dat we zo altijd de juiste maat kunnen maken.