ONZE WERKWIJZE

Assieraden

Wij kunnen onze sieraden vullen met vrijwel elke gewenste herinnering. In de meeste gevallen is dat as van een overleden dierbare, daarom spreken we over assieraden. Maar elk assieraad kan natuurlijk ook met een andere herinnering gevuld worden. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden of kijk bij veelgestelde vragen.

Onze sieraden met een open ruimte vullen wij met resin, in een kleurstelling naar keuze. We hebben 34 standaard kleuren om uit te kiezen maar het is ook mogelijk om een eigen kleur of tint te laten maken. Het beste is om hiervoor een foto van de kleur te maken (een kleurenkaart is vaak heel duidelijk) en die in het keuzemenu bij de bestelling te uploaden, het wijst voor zich. Daarnaast kan er gekozen worden om sterrenstof toe te laten voegen, dit geeft het geheel een mooie uitstraling. Sterrenstof is een heel fijn poeder en is er in zilver en goud. Ook kunnen er gouden vlokken toegevoegd worden. Dit maakt onze sieraden herkenbaar in uitstraling en we kijken dan ook per sieraad wat het mooiste resultaat geeft zodat elk sieraad heel persoonlijk en uniek zal zijn.

Wanneer wij een sieraad met as mogen vullen hebben wij slechts een heel klein beetje as nodig, vaak zijn 1 of 2 theelepeltjes voldoende. Wanneer er aparte zakjes met as speciaal voor de sieraden worden gemaakt door het crematorium is het goed om aan te geven dat de as niet gezeefd hoeft te worden, juist de wat wisselende structuur kunnen wij erg mooi in onze sieraden verwerken. Mocht de as liever niet zichtbaar verwerkt worden dan kan dat ook heel goed. Dit mag in de bestelling bij ‘opmerkingen’ worden vermeld.

Wij sturen nadat wij de bestelling ontvangen hebben uitleg en een zakje toe waar iets as in gedaan mag worden wat naar ons mag worden toegezonden. Wij adviseren om niet alle as toe te sturen naar ons, we hebben echt een klein beetje nodig en wat over is na het maken van het sieraad komt vanzelfsprekend met het sieraad mee terug. Dit geldt ook voor andere herinneringen die wij in een sieraad mogen verwerken.

Natuurlijk mag de as ook naar ons worden toegebracht. Wij hebben geen fysieke winkel maar wel een ontvangstruimte in Winterwijk, waar je natuurlijk van harte welkom bent om een afspraak te maken.

Sieraden met gravure

Een gravure van een afbeelding is meestal een vingerafdruk, maar dat kan ook een hand-, voet- of pootafdruk zijn, (eigen geschreven) tekst, een tekening of een afbeelding. Daarnaast kunnen we ook gewoon tekst graveren. Om een mooie gravure te kunnen maken hebben we vaak voldoende aan een scherpe foto, die je kunt uploaden in de bestelling. Mocht de foto niet voldoen dan nemen we contact op om te bespreken hoe we het beste resultaat voor het sieraad kunnen verkrijgen.

Een vingerafdruk kunnen we het mooiste overbrengen vanaf een scherpe foto van een afdruk op papier of een digitale afdruk. Er zijn ook wel mogelijkheden voor een afdruk in was om een mooi sieraad van te maken maar die zijn minder uitgebreid dan bij een ‘platte’ afdruk op papier of digitaal. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is ook mogelijk om zelf de afdrukken te maken. Wij raden iedereen aan dat wanneer de mogelijkheid er is om de afdrukken van jouw dierbaren samen al bij leven te maken. Dit maakt een mooie herinnering en dan heb je ze liggen voor als je ze wil gebruiken. Wij hebben speciale setjes samengesteld om zelf mooie afdrukken mee te maken. Deze afdrukken komen op dubbele kaartjes te staan die gesloten bewaard kunnen worden en waarvan de afdrukken niet vervagen. De setjes kunnen in de webshop bij diversen worden besteld.

Wil je graag de afdrukken met ons samen maken? Dat kan natuurlijk! Wij hebben geen fysieke winkel maar wel een ontvangstruimte in Winterswijk waar je natuurlijk van harte welkom bent om een afspraak te maken. Dat kan via de pagina contact.