Regelmatig komen er klanten bij mij met een vingerafdruk die niet of lastig is over te brengen op een sieraad.
Dat raakt mij enorm, dan heb je wel een afdruk en dan kan er niet gemaakt worden wat je zo graag zou willen om je dierbare bij je te kunnen dragen..
Daarom wil ik hier graag wat tips met jullie delen zodat jullie weten wat belangrijk is als het moment daar is.
Gelukkig zijn er veel uitvaartondernemers die hele goede begeleiding geven maar de ervaring leert dat niet elke uitvaartondernemer precies de mogelijkheden van de herinneringssieraden kent.
Zorg dat je altijd een “platte” afdruk op papier of digitaal maakt of laat maken. Een afdruk in was is misschien ook fijn om te hebben maar het is heel beperkt in de mogelijkheden om een mooi sieraad van te maken. Dus zorg dat je altijd beide hebt als je ook een afdruk in was wil laten maken.
Mijn advies is altijd om zelf bij leven al een mooie afdruk te maken, dan heb je die altijd al mooi bewaard. Van kindjes kunnen ook al erg jong mooie vingerafdrukken worden gemaakt en je zou ook nog een hand- of voetafdrukje kunnen maken. Maak altijd nog een scherpe foto zodat je het in ieder geval dubbel hebt bewaard. Een klein haarlokje van je geliefde mens of dier vast bewaren is ook fijn, of een stukje stof en een mooi geschreven stukje tekst eveneens. Je weet namelijk vaak pas wanneer je iemand verliest wat precies hetgene is dat voor jou het gevoel geeft om je geliefde bij je te dragen.
Mocht je graag zelf al mooie vingerafdrukken willen maken, er zijn speciale setjes met uitgebreide uitleg vanaf 6,95 inclusief verzendkosten. Voor hand-, voet-of pootafdrukken, zijn er sets vanaf 8,95.
Zo weet je zeker dat je jouw geliefde op elk moment wanneer je daar behoefte aan hebt bij je kunt dragen ❤️
Je vindt de setjes voor het maken van een vingerafdruk hier bij ‘diversen’.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Aanbevolen berichten